به دلیل استقبال فراوان برای استفاده و نصب درب اتوماتیک شیشهای دورهها و کلاسهای فراوانی برای آموزش نصب درب اتوماتیک شیشهای تشکیل میشود. اما باید توجه شود که به هر کسی که میگوید دورههای آموزش نصب درب اتوماتیک شیشهای را گذرانده اعتماد نکرده و کار نصب و اجرا و حتی تعمیرات مرتبط با درب اتوماتیک را به دست این افراد ناآگاه نسپارید.
کار نصب و اجرای انواع درب اتوماتیک یک کار کاملاً تخصصی است که باید توسط افراد کاملاً مجرب و با تجربه که آموزش نصب درب اتوماتیک را گذرانده باشند انجام شود. قائم الکترونیک با داشتن تکنسینهای بسیار مجرب که آموزشها و دورههای لازم را گذرانده کار نصب و خدمات دیگری نظیر تعمیر و رگلاژ و سایر موارد انجام میشود.
تنظیم درب اتوماتیک شیشهای
برای نصب و تنظیم درب اتوماتیک شیشهای باید با نحوه کار و سرویس قطعات درب اتوماتیک شیشهای آشنایی کامل داشت. مسلماً افراد مبتدی و ناآشنا با اجزا و قطعات درب اتوماتیک شیشهای توانایی انجام این کار را نداشته و موجب خرابی و ازکارافتادن درب اتوماتیک میشوند. برای جلوگیری از ضرر و زیانهای احتمالی بهترین کار این میباشد که کار نصب و تنظیم درب اتوماتیک شیشهای خود را به دست متخصصان در زمینه نصب و تعمیر قرار دهید. شرکت قائم الکترونیک با داشتن تکنسینهای مجرب و متخصص در زمینه نصب و تعمیر در خدمت کارفرمایان محترم میباشد.
عوامل موثر در نصب درب اتوماتیک
عامل اصلی بالا بردن کارایی و امنیت جانبی در درب اتوماتیک ، برگزیدن بهترین نوع درب با توجه به نیاز جاری است.
در موقع انتخاب درب اتوماتیک همواره باید به غیر از ویژگی زیبا بودن ظاهری درب، به جنبه های اصولی دیگر هم دقت کرد قرار و البته بالا ترین میزان دقت را باید در مقدار ایمنی درب های اتوماتیک به خرج داد.
گزینش درب اتوماتیک در یک محل نیازمند توجه عواملی است از قبیل
نوع کاربرد ساختمانی محل مورد نظر (اتاق هتل/ دفتر / کلاس درس/اتاق عمل جراحی/ورودی باشگاه ورزشی)
سایز درب اتوماتیک
وزن درب اتوماتیک
محیط مورد دسترس
خروجی یا ورودی بودن درب در مکانی که نصب درب اتوماتیک انجام می شود.
توجه به این ویژگی ها در انتخاب و نصب درب اتوماتیک تاثیر گذار است.
ترافیک مکان مورد نظر
مقدار استفاده در روز
آگاهی از ساعت اوج بار ترافیکی (ساعت بیشترین استفاده)
بازه زمانی هر بار بسته و باز شدن (مدت زمان که لازم براییک بلر کاملباز و بسته شدن درب اتوماتیک)
موارد عبور کننده از در (چه شخص و حتی شئ)
نصب درب اتوماتیک شیشه ای
کسی که نصب درب های اتوماتیک را انجام می دهد باید از کارکنان آموزش دیده و ماهر و با سابقه انجام قبلی باشد.
یادتان باشد که قاعده سرعت حرکت برای نصب درب اتوماتیک در نهایت انرژی حرکتی آن به ابن صورت است:
درب اتوماتیک کشویی E = (m * V2) / 2
برای مثال نصب یک درب اتوماتیک شیشه ای لابل را توضیح می دهیم:
ابتدا اندازه گیری
بامتر عرض وارتفاع دهنه ای که می خواهیم درب اتوماتیک شیشه ای را در آن جا نصب کنیم را از سه جا در عرض (بالا وسط پایین) انازه گیری می کنیم.
همین کار را برای ارتفا نیز انجام می دهیم اگر هر سه اندازه یکی بود که هیچ در غیر این صورت کم ترین اندازه را اوستا قرار می دهیم.
مثلا در عرض داریم ۳۰۷ بالا ۳۰۵ وسط و۳۰۴ پایین کار ارتفا هم همه جا یکسان ۲۸۰ سانتی متر ابعاد سفارش ما می شود ۳۰۴ * ۲۸۰ که معمولا اینگونه عمل می کنیم یک قوطی پروفیل ۴۰ * ۸۰ را در ارتفاع ۲۲۰ به صورتی که با کف هم تراز باشد نصب می کنیم حالا اندازه دهنه ما کامل شده است کف تا زیر قوطی ۲۲۰ و عرض ۳۰۴
برای محاسبه ارتفاع لت های ثابت ۲۲۰ را من های ۳ / ۵ سانت می کنیم و برای محاسبه عرض هر لت متحرک ۳۰۴ را تقسیم بر ۴ می کنیم عدد بدست آمده را + عرض پروفیل ارتفا می کنیم.
برای محاسبه لت های ثابت از ارتفا یک سانت کم می کنیم و در عرض مثل لت متحرک عمل می کنیم.
اپراتور درب اتوماتیک شیشه ای لابل را تهیه و شیشه را سفارش می دهیم.
ریل اپراتور درب اتوماتیک شیشه ای لابل را به اندازه سه متر برش می زنیم باید توجه کرد که مقطع قابل تعویض ریل درب اتوماتیک شیشه ای لابل را باید ۸ سانت کوتاه تر از کل ریل برش زد جهت جا زدن راحت تر درپوش های پلاستیکی سر ریل در پشت ریل چند سوراخ با مته ۸ ایجاد میک نیم ریل را روی قوطی ۴۰ * ۸۰ قرار داده و با پیچ سر مته بکسی ۳ / ۸ به قوطی نصب میکنیم نکته مواظب تسمه باشید که زخمی نشود.
قسمت تی شکل هنگر ها را جدا کرده و توسط لقمه به بالای لت های متحرک پیچ می کنیم بر روی هر لت دو هنگر نصب می شود.
حالا قسمت تی شکل هنگر هارا به چرخ ها متصل می کنیم نیاز نیست پیچ ها زیاد محکم شود چون بعدا زمان رگلاز باید پیچ ها شل شوند.
اکنون زیر قوطی ۴۰ * ۸۰ پروفیل یو را با پیچ سر مته ۴ یک سانت محکم می کنیم سپس پروفیل یو ارتفا را در راستای یو قبلی به صورت کاملا شاقول با پیچ یا چسب نصب می کنیم لت های ثابت را در دو طرف داخل یو ها جا می زنیم.
حالا درب اوتوماتیک شیشه ای ما شکل گرفته است اور لب هارا تنظیم می کنیم لت های متحرک را رگلاز می کنیم تسمه گیر ها را روی دو هنگر وسطی پیچ می کنیم بعد از رگلاز و زدن راهنمای کف لت های ثابت را با چسب و پیچ محکم می کنیم.
برقکشی ما اغاز می شود اصول برق کشی به این صورت انجام می شود اول برق شهر یعنی فاز و نول را به ورودی اپراتور درب اتوماتیک شیشه ای نصب می کنیم مرحله دوم هر دیوایس نیاز به یک سیم منفی یا گراند یا Gnd دارد یک سیم مثبت یا ۲۴ v یا vcc دارد با وصل شدن این دو سیم دیدایس ما روشن می شود مثل چشم رادار چشم خطی کلید دیجیتال کارت خوان انگشت خوان و بعد از روشن شدن دیوایس نوبت به وصل کردن دو سیم فرمان می شود این دو سیم به این صورت عمل می کنند توسط یک رله که در دیوایس نصب شده به یک دیگر وصل می شوند مثلا با وصل کردن سر دوسیم فرمان چشم رادار درب اتوماتیک شیشه ای درب ما یک بار باز و بسته می شود.
سیم بندی چشمی لابل:
در چشم های درب اتوماتیک شیشه ای لابل اولوس ۹۰ برای اکسس وان ۶ سیم وجود دارد و برای اکسس ۲ – ۸ سیم سیم های طوسی که ورود برق دیوایس هستند را به کانکتور شماره ۱۷ و ۱۸ وصل میکنیم .
سر سیم های سفید چشم رادار درب اتوماتیک شیشه تی را با هم کوبل می کنیم و به کانکتور شماره یازده وصل می نماییم.
برای آگاهی از قیمت درب شیشه ای نیز می توانید به صفحه استعلام قیمت مراجعه کنید. همچنین برای دیدن انواع راهبند و قیمت راهبند نیز می توانید از صفحات این محصول دیدن کنید و قیمت روز را مشاهده کنید.